Kontakt pre verejnosť
Kontakt pre médiá
Elektronická podateľňa
Zmluvy, objednávky, faktúry
English
Datasety
Hlavné Menu
Úvodná stránka
**************************************
***** Aktuálne informácie *****
**************************************
Tlačové správy
Dokumenty
O nás
Ochrana osobných údajov
Regionálne úrady
NRC v SR
ÚRADNÁ TABUĽA
Radiačná ochrana
Správy z úradných kontrol a ŠZD
Legislatíva
Právoplatné rozhodnutia
Očkovanie
Osýpky
COVID-19 Platné opatrenia, rozhodnutia, usmernenia
Monitoring odpadových vôd na prítomnosť vírusu SARS-CoV-2
Poradne zdravia
Linky
Cenník služieb
Systém manažérstva kvality
Projekt vzdelávania
Projekt OP EVS
Ponuka práce
Verejné obstarávanie
Ponuka prebytočného majetku
Poskytovanie informácií
Protikorupčné opatrenia
Medzinárodná spolupráca a EÚ
Petície a stažnosti
Galéria
Pre žiadateľov o vydanie rozhodnutia a záväzného stanoviska RÚVZ
Projekt OP II
Operačný program Kvalita životného prostredia
Knižnica
Projektový zámer - Malé zlepšenia služieb Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky
Informácie
Letáky
Správne poplatky
Odborná spôsobilosť
Register odborne spôsobilých osôb
PRACOVNÁ ZDRAVOTNÁ SLUŽBA
Hemoragická horúčka Ebola
Epidemiológia
Epidemiologická situácia
Opičie kiahne
CHRÍPKA
Peľová situácia
Problematika fajčenia a alkoholu
Životné prostredie
Pitná voda
Kúpaliská - VODA na KÚPANIE
Deti a mládež
Preventívne pracovné lekárstvo
OLM – Požiadavky na vzorky
OLM – Žiadanky
Potraviny, výživa
Kozmetické výrobky
Prípravky na ochranu rastlín
Podpora zdravia
HIA - hodnotenie dopadov na zdravie
Rôzne
Imunologický prehľad v SR 2018
Výživa a hygiena potravín - užitočné informácie
Utorok, 05. apríl 2011 12:30
Bezpečné rozmrazovanie potravín - leták EFSA
(pdf)
Dodržiavajte zásady pre bezpečnejšie potraviny
Aj počas Vianoc dbajte na zdravé stravovanie
Ako predísť nákazám z pokazeného jedla
Viete si vybrať vodu pre pitný režim?
Salmonelóze sa môžete vyhnúť
Spojte zdravé kalórie s pohybom
Konzumácia, skladovanie a preprava potravín v letných mesiacoch
Stravovanie v letných mesiacoch
Päť kľúčov k bezpečnejším potravinám
Bezpečné grilovanie – hygienické pravidlá
Akčný plán pre potraviny a výživu na roky 2017 – 2025
(pdf)
Správne stravovanie
(pdf)
Prehľad o rozhodnutiach Úradu verejného zdravotníctva SR vydaných na uvedenie na trh v SR automatov na surové kravské mlieko /aktualizácia k 10.06.2011/
Odporúčané výživové dávky pre obyvateľstvo v Slovenskej republike
Posledná úprava Štvrtok, 03. marec 2022 13:17