• Kontakt pre verejnosť
  • Kontakt pre médiá
  • Elektronická podateľňa
  • Zmluvy, objednávky, faktúry
  • English
  • Datasety

Hlavné Menu

  • Úvodná stránka
  • **************************************
  • ***** Aktuálne informácie *****
  • **************************************
  • Tlačové správy
  • Dokumenty
  • O nás
  • Ochrana osobných údajov
  • Regionálne úrady
  • NRC v SR
  • ÚRADNÁ TABUĽA
  • Radiačná ochrana
  • Správy z úradných kontrol a ŠZD
  • Legislatíva
  • Právoplatné rozhodnutia
  • Očkovanie
  • Osýpky
  • COVID-19 Platné opatrenia, rozhodnutia, usmernenia
  • Monitoring odpadových vôd na prítomnosť vírusu SARS-CoV-2
  • Poradne zdravia
  • Linky
  • Cenník služieb
  • Systém manažérstva kvality
  • Projekt vzdelávania
  • Projekt OP EVS
  • Ponuka práce
  • Verejné obstarávanie
  • Ponuka prebytočného majetku
  • Poskytovanie informácií
  • Protikorupčné opatrenia
  • Medzinárodná spolupráca a EÚ
  • Petície a stažnosti
  • Galéria
  • Pre žiadateľov o vydanie rozhodnutia a záväzného stanoviska RÚVZ
  • Projekt OP II
  • Operačný program Kvalita životného prostredia
  • Knižnica
  • Projektový zámer - Malé zlepšenia služieb Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky

Informácie

  • Letáky
  • Správne poplatky
  • Odborná spôsobilosť
  • Register odborne spôsobilých osôb
  • PRACOVNÁ ZDRAVOTNÁ SLUŽBA
  • Hemoragická horúčka Ebola
  • Epidemiológia
  • Epidemiologická situácia
  • Opičie kiahne
  • CHRÍPKA
  • Peľová situácia
  • Problematika fajčenia a alkoholu
  • Životné prostredie
  • Pitná voda
  • Kúpaliská - VODA na KÚPANIE
  • Deti a mládež
  • Preventívne pracovné lekárstvo
  • OLM – Požiadavky na vzorky
  • OLM – Žiadanky
  • Potraviny, výživa
  • Kozmetické výrobky
  • Prípravky na ochranu rastlín
  • Podpora zdravia
  • HIA - hodnotenie dopadov na zdravie
  • Rôzne
  • Imunologický prehľad v SR 2018
Výživa a hygiena potravín - užitočné informácie Tlačiť E-mail
Utorok, 05. apríl 2011 12:30
Bezpečné rozmrazovanie potravín - leták EFSA (pdf)
Dodržiavajte zásady pre bezpečnejšie potraviny
Aj počas Vianoc dbajte na zdravé stravovanie
Ako predísť nákazám z pokazeného jedla
Viete si vybrať vodu pre pitný režim?
Salmonelóze sa môžete vyhnúť
Spojte zdravé kalórie s pohybom
Konzumácia, skladovanie a preprava potravín v letných mesiacoch
Stravovanie v letných mesiacoch
Päť kľúčov k bezpečnejším potravinám
Bezpečné grilovanie – hygienické pravidlá

Akčný plán pre potraviny a výživu na roky 2017 – 2025 (pdf)
Správne stravovanie (pdf)
Prehľad o rozhodnutiach Úradu verejného zdravotníctva SR vydaných na uvedenie na trh v SR automatov na surové kravské mlieko /aktualizácia k 10.06.2011/
Odporúčané výživové dávky pre obyvateľstvo v Slovenskej republike

Posledná úprava Štvrtok, 03. marec 2022 13:17
 
Copyright © 2009 Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky | Webmaster | RSS | Vyhlásenie o prístupnosti webu
Prevádzkované na Joomla! Valid XHTML and CSS. | Designed by XOR Media