Obsah fóra ÚVZ SR ÚVZ SR
Diskusné fórum ÚVZ SR - UZAVRETÉ

dokedy je platne rozhodnutie?

Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra ÚVZ SR -> Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
peter rusnak

Založený: 03 august 2009

PríspevokZaslal: Po august 09, 2010 8:24 am    Predmet: dokedy je platne rozhodnutie? Odpovedať s citátom Back to top

dobry den,

chcel by som sa informovat dokedy je platne rozhodnutie miestneho uradu verejneho zdravotnictva ak koli financiam musim otvorenie prevadzky odlozit na neskor resp. na neurcito nakolko este presne neviem kedy budem mat pozadovane financie na spustenie. ak mi bola vykonana obhliadka a bolo mi dorucene rozhodnutie ako dlho mam cas.?

dakujem za odpoved,

Rusnak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Merkova
Moderátor

Založený: 05 november 2008

PríspevokZaslal: Ut august 10, 2010 7:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dobrý deň,

nakoľko ste nešpecifikovali, čoho sa dané rozhodnutie týka, dovoľujeme si Vás požiadať o doplnenie informácií, príp. obrátiť sa s otázkou na miestne a vecne príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva.

peter rusnak

PríspevokZaslal: Št august 19, 2010 8:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Merkova napísal:
Dobrý deň,

nakoľko ste nešpecifikovali, čoho sa dané rozhodnutie týka, dovoľujeme si Vás požiadať o doplnenie informácií, príp. obrátiť sa s otázkou na miestne a vecne príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva.

tyka sa to predaja doplnkov vyzivy. chcem vediet, ze ak mi bude vydane, ako dlho mi bude platit... dakujem

peter rusnak

PríspevokZaslal: Pi august 20, 2010 7:20 am    Predmet: odpoved Odpovedať s citátom Back to top

nikto to nic? pls staci mi kratka odpoved.

dakujem

Merkova
Moderátor

Založený: 05 november 2008

PríspevokZaslal: Pi august 20, 2010 10:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dobrý deň,

Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky vydáva súhlas s umiestnovaním výživových doplnkov na trh Slovenskej republiky bez časového obmedzenia.
Pokiaľ Vám bolo vydané rozhodnutie príslušným regionálnym úradom verejného zdravotníctva vo veci prevádzky, odporúčame Vám pozrieť si v predmetnom rozhodnutí, či nemáte uvedený dátum jeho platnosti.

Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra ÚVZ SR -> Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: