|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
peter rusnak
Založený: 03 august 2009 Príspevky: 8
 |
Zaslal: Po august 09, 2010 8:24 am Predmet: dokedy je platne rozhodnutie? |
 |
|
dobry den,
chcel by som sa informovat dokedy je platne rozhodnutie miestneho uradu verejneho zdravotnictva ak koli financiam musim otvorenie prevadzky odlozit na neskor resp. na neurcito nakolko este presne neviem kedy budem mat pozadovane financie na spustenie. ak mi bola vykonana obhliadka a bolo mi dorucene rozhodnutie ako dlho mam cas.?
dakujem za odpoved,
Rusnak |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Merkova Moderátor

Založený: 05 november 2008 Príspevky: 298
 |
Zaslal: Ut august 10, 2010 7:22 am Predmet: |
 |
|
Dobrý deň,
nakoľko ste nešpecifikovali, čoho sa dané rozhodnutie týka, dovoľujeme si Vás požiadať o doplnenie informácií, príp. obrátiť sa s otázkou na miestne a vecne príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva. _________________ moderátor diskusného fóra ÚVZ SR |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
peter rusnak
 |
Zaslal: Št august 19, 2010 8:58 am Predmet: |
 |
|
| Merkova napísal: |
Dobrý deň,
nakoľko ste nešpecifikovali, čoho sa dané rozhodnutie týka, dovoľujeme si Vás požiadať o doplnenie informácií, príp. obrátiť sa s otázkou na miestne a vecne príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva. |
tyka sa to predaja doplnkov vyzivy. chcem vediet, ze ak mi bude vydane, ako dlho mi bude platit... dakujem |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
peter rusnak
 |
Zaslal: Pi august 20, 2010 7:20 am Predmet: odpoved |
 |
|
nikto to nic? pls staci mi kratka odpoved.
dakujem |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Merkova Moderátor

Založený: 05 november 2008 Príspevky: 298
 |
Zaslal: Pi august 20, 2010 10:29 am Predmet: |
 |
|
Dobrý deň,
Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky vydáva súhlas s umiestnovaním výživových doplnkov na trh Slovenskej republiky bez časového obmedzenia.
Pokiaľ Vám bolo vydané rozhodnutie príslušným regionálnym úradom verejného zdravotníctva vo veci prevádzky, odporúčame Vám pozrieť si v predmetnom rozhodnutí, či nemáte uvedený dátum jeho platnosti. _________________ moderátor diskusného fóra ÚVZ SR |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |