Obsah fóra ÚVZ SR ÚVZ SR
Diskusné fórum ÚVZ SR - UZAVRETÉ

vakcinacia prosti chripke

Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra ÚVZ SR -> Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Kamil

Založený: 22 október 2008

PríspevokZaslal: St október 22, 2008 1:40 pm    Predmet: vakcinacia prosti chripke Odpovedať s citátom Back to top

V poslednej dobe vnimam rozruch - a asi nalezity- okolo chripky a vakcinacii proti tejto "zgerbe". Viem, informacie sa valia z jednej aj z druhej strany. No myslim, ze plusov v prospech vakcinacie je asi viac. No urcite by som to chcel radsej vzdy a zakzdym potvrdit. Napr. prof. Hruskovic v rozhlasovom prenose o tom hovoril dost vecne a myslim,ze aj /objektivne/ presvedcivo. Vystihol podstatu ockoavania a efekty vakcinacie. Jeho informativny pristup bol fajn. Skoda, ze mnohi pacienti /snad z nedostatku informacii/ vystihli skor negativa vakcinacie. Preto mi prinalezi povadat, resp. napisat, ze tie komplikacie ktore vznikli - vznikli skor nahodne. Preto vnimam vakcinaciu skor pozitivne, ako negativne. Budem sa tesis a s ochotou budem sledovat vyvoj vakcinacie ale aj vyvoj postojov pacientov voci vakcinacii. Najblizsia moja navsteva lekara bude urcite v suvislosti so zaockovanim proti tejto zgerbe - chripke.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
alenka_k

Založený: 22 október 2008

PríspevokZaslal: St október 22, 2008 2:09 pm    Predmet: za vakcinaciu Odpovedať s citátom Back to top

Hej tu relaciu som pocula a prof. Hruskovic bol ozaj fajn a pristupny. Hlavne nic "nepretlacal", vakcinaciu vykreslil ako nalezitu a tu najaktivnejsiu formu prevencie proti chripke. To lieky nejak neumoznuju /aspon podla mojich vedomsti/. Je skoda, ze takchto realcii nemame dostatok - aspon tolko, aby sme vakcinaciu brali ludsky a z pohladu pacientov ozaj lekarsky. Apropo aky mate nazor aktualne na vakcinaciu proti chripke???

purpleS

Založený: 12 október 2007

PríspevokZaslal: Ne október 26, 2008 6:03 pm    Predmet: re Odpovedať s citátom Back to top

poviem len toľko, osobne už niekoľko rokov sa dávam pravidelne očkovať proti chrípke a za tú dobu som len raz chrípku v zimných mesiacoch aj dostal, nevidím v tom žiadne negatíva ale každý organizmus je iný, treba skúsiť.

Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra ÚVZ SR -> Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: