Obsah fóra ÚVZ SR ÚVZ SR
Diskusné fórum ÚVZ SR - UZAVRETÉ

ako získať informácie?

Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra ÚVZ SR -> Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Marek

Založený: 19 júl 2008

PríspevokZaslal: So júl 19, 2008 8:33 pm    Predmet: ako získať informácie? Odpovedať s citátom Back to top

Dobry vecer, chcel by som sa tu niekoho spytat, najlepsie pracovnika UVZ SR, akym sposobom by som sa mohol dopracovat k udajom o chorobnosti na kliestovu encefalitidu, pripadne inym udajom tykajucich sa tejto choroby ( sezonalita, vekovospecificka chorobnost, preockovanost ) na poslednych niekolko rokov .... V EPISe,v casti pre neregistrovanych, su velmi dobre grafy, ktore vsak nemozem vyuzit, pretoze nepodavaju presne cisla .... potrebujem to pre svoju bakalarsku pracu. Vie mi niekto poradit?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Oľga Marková
Anonymný

PríspevokZaslal: Št júl 24, 2008 11:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dobrý deň Marek,

odporúčam Vám obrátiť sa priamo na odborníkov z odboru epidemiológie ÚVZ SR.

Marek

Založený: 19 júl 2008

PríspevokZaslal: Št júl 24, 2008 3:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dakujem, medzicasom som to uz skusil a aj mi odpovedali Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra ÚVZ SR -> Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: