Obsah fóra ÚVZ SR ÚVZ SR
Diskusné fórum ÚVZ SR - UZAVRETÉ

Prenaša sa chrípka aj od človeka u ktorého niesu príznaky

Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra ÚVZ SR -> Prasacia chrípka
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Mária Švehlová

Založený: 14 august 2009

PríspevokZaslal: Pi august 14, 2009 1:58 pm    Predmet: Prenaša sa chrípka aj od človeka u ktorého niesu príznaky Odpovedať s citátom Back to top

Možem dostať chrípku od osoby co pricestovala z ryzikovych krajín aj keď neviem či je nakazená a neprejavujú sa u nej zatial priznaky respektíve kedy prenaša človek toto ochorenie.Lebo sú typy chorob ktoré sa prenášajú ešte pred vypuknutím príznakov.
Kamarátka pricestovala v noci z takejto kryjiny dnes sme sa stretli a ja si chcem byť na istom že som nemohla byť nakazená som tehotná a mám malé dieťa.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
epidemiologia
Moderátor

Založený: 30 apríl 2009

PríspevokZaslal: Po august 17, 2009 11:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nová chripka H1N1 má inkubačnú dobu 10 dní, v tomto čase je človek infekčný, to znamená, že môže nakaziť iné osoby. Ak sa u Vašej priateľky nevyskytli žiadne príznaky ochorenia, určite ste sa nenakazili.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky!   Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra ÚVZ SR -> Prasacia chrípka Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: